Arcon ütötte egy testőr Britney Spearst Las Vegasban

nők
2023 július 07., 06:58

Egy Victor Wembanyama francia kosárlabdázót kísérő testőr megütötte Britney Spearst szerda este Las Vegasban.

Az énekesnő az Instagramon közzétett posztjában tudatta, hogy olyan traumatikus élményben volt része, amire nem volt felkészülve: az este során több alkalommal, más-más helyszíneken is belefutott a sportolóba, majd egy ponton úgy döntött, hogy odamegy hozzá, és gratulál az eredményeihez (Wembanyama a kosárlabda legújabb nagy reménysége, csodatinédzsernek nevezik, épp a napokban írt alá a San Antonio Spurshöz).

Mivel nagy volt a hangzavar, Spears megpaskolta a vállát, hogy felhívja magára Wembanyama figyelmét. Erre a kosaras testőre hátra sem nézve arcon ütötte az énekesnőt. Az ütéstől Spears majdnem elesett, a szemüvege pedig lerepült a fejéről. Hozzátette: körülötte is sokan szoktak nyüzsögni, ezen az estén is így történt, volt olyan, hogy húszan vették körül. „A testőreim egyet sem ütöttek meg közülük.” Spears posztjában jelezte: ez egy nagyon kellemetlen eset, és felhívta rá a figyelmet, hogy túl sok fizikai erőszak történik a világon, a legtöbbször zárt ajtók mögött. Posztjában együttérzését fejezte ki az áldozatoknak, és megköszönte a Las Vegas-i rendőrségnek a segítséget.

Az incidenst megerősítette a Las Vegas-i rendőrség is. Annyit közöltek: a hatóságot az Aria szállodába hívták ki, de senkit sem tartóztattak le.

Wembanyama az eset kapcsán annyit mondott: a biztonságiak azt tanácsolták neki, hogy ne álljon meg, miközben bemegy az étterembe, nehogy feltorlódjon körülötte a tömeg. Érezte, hogy valaki megragadja hátulról, és azt kiabálja: „Uram, uram!” „Nem láttam, mi történt, mentem tovább egyenesen, és nem álltam meg. Valaki megragadott hátulról, de nem a vállamnál. Csak azt tudom, hogy a biztonságiak ellökték, de nem tudom, mekkora erővel. Nem álltam meg nézelődni, csak besétáltam az épületbe, hogy elfogyaszthassak egy jó vacsorát” - nyilatkozta a sportoló. Wembanyama állítása szerint mindaddig nem is értesült az incidens részleteiről, amíg másnap reggel el nem kezdte ostromolni kérdéseivel a sajtó.

Címlapkép: VALERIE MACON / AFP