Kelemen Anna az új Győzike, a pornós rádióinterjúban vallotta meg, hogy fideszes

POLITIKA
2023 szeptember 09., 12:30

A NER elért a falig: a trash reality sztárok után már pornós körökben is divat nyilvánosan hitet tenni Orbán Viktor mellett. A legfrissebb versenyző Kelemen Anna, aki a HírFM Bezzeg című műsorában vallotta meg az összmagyarságnak, hogy fideszes és a hőse Orbán Viktor. Mindez , mint kiderült, amiatt van, mert biztonságban érzi magát.

link Forrás

Kelemen Annáról már a vallomás első szavainál kiderült, hogy nem kamuzik és tényleg fideszes lehet, ugyanis kapásból áldozatként pozícionálta magát, úgy fogalmazott ugyanis, hogy:

„Engem szét fognak szedni, de igen, fideszes vagyok, Orbán Viktor pedig egy hős!”A leszbikus pornófilmekben is szerepelő Kelemen LMBTQ-témában is elmondta a véleményét:

“Nem érezném magam jól, ahol kérdés, hogy nő vagyok, vagy férfi.”Náray Tamás divattervezőről viszont azt mondta, hogy „A nagybetűs buzi, és ehhez kapcsolódóan így is viselkedik.”

A bevándorlástól is tartó bulvárszereplő politológusi képességeit is megvillantotta a beszélgetésben, többek között azt fejtegetve, hogy Ungár Pétert még ő sem tartja ellenzékinek.

És ő volt talán az első orbánista elemző, aki meg merte nevezni a kultusz tárgyának lehetséges utódját. Kelemen szerint ez Szijjártó Péter lehet, méghozzá azért, mert "férfias és tökös".

(via Mandiner)