A Pofon előtt 6 évvel már szétköltözött Will Smith és felesége, akik sokáig azzal turnéztak, hogy nyitott házasságban élnek

külföld
2023 október 12., 05:30

Hamarosan önéletrajzi kötettel jelentkezik Jada Pinkett Smith, minek köszönhetően jelenleg körbejárja a sajtót, és mindenféle érdekességekkel igyekszik felkelteni az olvasók érdeklődését.

Többek közt azt is elárulta, hogy 2016 óta nem él együtt férjével, a szintén színész Will Smith-szel, akivel 1997-ben házasodott össze, két gyerekük született. Az elmúlt években többször is nyilatkoztak arról, hogy nyitott házasságban élnek.

A színésznő az NBC-nek már úgy fogalmazott: mire a különköltözés mellett döntöttek, már mindketten „elfáradtak” a sok próbálkozástól, hogy kapcsolatukat helyrehozzák. Jelenleg is külön élnek, de nem tervezik, hogy elválnak - magyarázta, hozzáéve:

„Ígéretet tettem hogy soha nem lesz okunk elválni, és mindent át tudunk vészelni. Egyszerűen képtelen vagyok megszegni az ígéretemet.”Egy másik interjúban beszélt arról is, hogy még mindig nincsenek teljesen túl a Pofonon, vagyis a 2022-es Oscar-gálán, ahol férje bemosott egyet Chris Rocknak, aki Jada Pinkett Smith kopaszságából csinált viccet.

A színész nem sokkal az inzultus után át is vehette a legjobb színésznek járó Oscart a Richard király című filmben nyújtott alakításáért, köszönőbeszédében pedig úgy fogalmazott: „a művészet utánozza az életet. Pont úgy nézek ki, mint egy őrült apa, akárcsak Richard Williams. De a szerelem őrült dolgokra késztet.”

Az esetet mostani megszólalásaiban a színésznő úgy értékelte: még mindig nincsenek túl a traumán, de közösen dolgoznak rajta.

Jada Pinkett Smith a People magazinnak adott interjúban beszélt arról is, hogy a amikor betöltötte a 40. életévét, súlyos depresszióba esett. Tisztában volt vele, hogy kívülről az élete csillogónak és csodálatosnak tűnhet, „de miközben éltem az álmomat, egy hatalmas falba ütköztem” - mesélt a depressziójáról.

Elmondása szerint öngyilkos gondolatai voltak, ezért elkezdett olyan helyeket keresni, ahol balesetet szenvedhet (például magas szirteket), nehogy a gyerekei azt gondolják, hogy megölte magát.

Végül egy beszélgetés billentette ki a mélypontról: fia, Jaden barátai említették meg neki, hogy az apjuk részt vett egy ayahuasca szeánszon (az ayahuasca egy különböző amazóniai növényekből készült hallucinogén főzet), ami segített neki, így a színésznő is kipróbálta.

„Az ayahuasca segített nekem, hogy olyan új, bensőséges kapcsolatot teremtsek önmagammal, amilyenben még soha nem voltam” - mondta a színésznő, aki szerint amióta kipróálta a szeánszot, „az öngyilkossági gondolatok teljesen eltűntek”.