02:53 Szoboszlaiéknál a panellakásban – hány évesen mutatkozik meg a tehetség?
04:27 A karakter a közepesből is jó játékost csinál, a karakter hiánya a zseniből is középszerűt.
08:02 Játékosból menedzser, vagyis amikor Esterházy ráeszmélt, nem lesz a Barca kapusa.
10:44 Öltöny vs pulcsi – mit csinál egy menedzser?
13:48 Miért mond valaki nemet egy szuper nemzetközi ajánlatra?
15:15 Hogyan és kiket figyelnek meg a nagy klubok?
18:00 Kocsi, lakás, fizetés. Egy nagy szerződés részletei.
19:30 Mennyi pénz üti a menedzser markát?
21:43 Miért nincs szerződés Esterházy és Szoboszlai között?
24:50 Miért veszik most a magyar játékosokat külföldön, és miért nem vették tíz éve?
26:59 Aranylabda és vb-sikerek a szomszédainknál. Nálunk miért nem?
31:51 A magyar foci jövője Esterházy szerint.
33:25 Torzító állami szerepvállalás.
34:49 Túlfizetett-e a magyar focista?
37:08 Insta, sportkocsi, luxusóra. Magamutogató focisták.
43:43 Szoboszlai, a sztár. Mire kell vigyáznia Liverpoolban?
47:37 Vannak-e újabb magyar tehetségek?
49:50 Hol látja magát öt év múlva Esterházy?
A Kiment, bejött podcastsorozatunkban nemzetközileg elismert, külföldön is befutott magyarokat mutatunk be. A műsor kéthetente szombatonként jelentkezik, és meghallgatható a 444 Spotify- és Apple Podcast-csatornáján is
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.