„Rövid időn belül nekem nagyon súlyos döntést valóban kell mondanom, amitől a hat lány a szomorúságát fogja felém árasztani”

Sorozat
2023 november 04., 15:36

„Talán sokat gondolkozok rajta, de talán nem is tudom felfogni, hogy egy villanás alatt meglátok valakit, és olyan fog történni, amire fel sem vagyok készülve, hogy teljesen megváltozik az életem ettől a pillanattól, hiszen évek óta készülök arra, hogy a szívembe fogadjak valakit. Oké, ez egy dolog. Beszélek róla. Na de könyörgöm, most meg fog érinteni. Egyik pillanatban így fűtöm fel magam, másik pillanatban lenyugtatom magamat, ezek sokasága van rajtam. Tíz nő. Jaj!” - fogalmaz Józsi gazda a Házasodna a gazda című műsorban.

Most fut az RTL-en a műsor 6. évada, ami Nádai Anikó vezetésével évről évre tud újat, vagy inkább kellemetlenebbet mutatni. Pedig egyébként egy meglepően visszafogott reality társkeresőről van szó, ahol a kamerák nem azt lesik, hogy az elvileg házasságot, de minimum komoly kapcsolatot kereső gazdák mikor bújnak ágyba az egyik jelentkezővel.

Mégis nagyon kellemetlen nézni néhány jelenetet, miközben egyébként remekül lehet azon szórakozni, hogy magyar emberek mennyire nem tudnak magyarul.

Józsi, a szavak mestere

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.