Szerinted mi a jó hely Budapest környékén 2024-ben?

életmód
március 12., 19:19

A 444 először 2019-ben adta ki nagy sikerű kalauzát, a 444 jó hely Magyarországon útikönyvet. Idén teljesen felújítjuk, újraírjuk, ismét kiadjuk a kötetet, amiből kiderül, hogy mik a legjobb helyek ebben az országban, a kulcsos házaktól a kastélyszállókig, a strandoktól a túraútvonalakig.

A kalauzt 8 fejezetre osztjuk, 8 olyan régióval, amiket szerintünk praktikusan, néhány nap alatt be lehet járni, Nyugat-Magyarországtól a Dél-Alföldig.

Már jó ideje kutatjuk az ország legjobb helyeit, de egészen biztosak vagyunk abban, hogy olvasóink tudnak még nekünk újat mondani. Vegyük például az egyik legnehezebb műfajt, Budapest környékét, ami szinte mindenkinek mást jelent. Mi az, amire még azt lehet mondani Budapestről, hogy oda „kiugrunk”?

Szerintünk ez nagyjából az északon a Dunakanyar, keleten Gödöllő, délen Ráckeve, nyugaton pedig a Velencei-tó által határolt terület. Van itt számtalan, a helyiek és a budapestiek igényeit kiszolgáló vendéglátóhely, meglepően sok vízpart, sok jó kirándulóhely és még érdekes látnivalók is.

Na de szerinted mi az a jó hely Budapest környékén, amit mindenképpen meg kellene vizsgálnunk személyesen is? Egy jó szálláshely, ami fél órára Budapesttől totális nyugalmat kínál? Egy kevesek által ismert strand? A kedvenc túraútvonalad?A

jo@444.hu

címen várjuk a tippjeidet. A tárgy legyen az, hogy „Budapest környéke”.

A levélírók közt 10 darabot sorsolunk ki a 444 jó hely Magyarországon könyvből. És előre is nagyon köszönjük a jobbnál jobb tippeket!

(Játékszabály)