Ha egy magyar ember fog egy karajt és kisüti az Magyarország formájú lesz - látogatás a Spar húsüzemében

hirdetés
április 26., 07:03
ad
  • Idén húsz éves a SPAR Regnum húsüzeme. Az évforduló alkalmából körbejártuk a gyár területet és megnéztük hogyan dolgozzák fel az ide érkező marha- és sertés-húsokat.
  • A gyárlátogatáson többek között Fördős Zével és Rácz Jenővel beszélgettünk a magyar gasztronómiáról és a húsfogyasztási kultúránkról. Fördős elmondta, hogy az étkezési szokásaink hatalmas változásokon mentek keresztül az elmúlt húsz évben, azonban szerinte „abban nem változtunk még nagyon sokat, hogy a magyar ember az alapvetően húsevő fajta”.
  • Később Horváth Ferenc, élelmiszeripari cégvezető beszélt az üzembe beérkező húsok feldolgozásának menetéről, valamint megmutatta az új, környezetbarát csomagolást is.