“Menjen el a francba (...) balfácánok! - Győr polgármesterének agya leolvadt a magyar-orosz meccstől

magyar foci
2020 szeptember 07., 04:33
comments 33

A kiégett drukkerek szerint a Nemzetek Ligája egy érthetetlen lebonyolítású, totál érdektelen kamutorna. Dézsi Csaba András győri orvos-polgármester azonban nem tartozik a kiégettek közé.

Sőt egy vasárnap esti, gyorsan törölt fb-posztjának tanúsága szerint ő inkább az ezer fokon égő, Mészöly Kálmán-Pintér Attila típusú futballszemélyiségek közé tartozik. A szövetségi kapitány által is hangsúlyosan csak felkészülési meccsként kezelt, oroszok elleni 2-3-as meccs ugyanis ennyire kihozta a sodrából:

A cseris résznél nagyot plusz egyeztem a trollgármesternek, én is hatalmas rajongója vagyok a mezőkövesdi irányítónak, az NB1-ben már 2 éve ő volt a feltűnően legjobb focista.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt