Másfél ezren álltak sorba a krisnások karácsonyi ingyenebédjéért

2014 december 24., 12:03
photo_camera Mint minden évben, idén is megrendezte szeretlakomáját a Krisna-tudatú hívők közössége. December 24-i ételosztásukhoz ezerötszáz adag ebédet főztek le a Lehel utcai templomjukban.
photo_camera Az ünnepek alatt 30 tonna tartós élelmiszert és harmincezer adag melegételt osztanak szét a rászorulók közt.
photo_camera Az idei karácsonynapi ételosztás különlegessége volt, hogy a melegétel mellett 25 féle élelmiszerből álló csomagot is kaptak a sorbanállók.
photo_camera Ebédosztást nem csak fővárosban, hanem 11 másik helyszínen is rendeznek. Többek közt Szegeden, Debrecenben és Pécsen is.
photo_camera December 24-én a Blaha Lujza téren több mint ezerötszázan álltak sorba meleg ebédért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.