Audiból Audiba, kézről-kézre jár a malac

2015 május 05., 13:46
Székely, 2015. május 5. Hegedűs Zsuzsa miniszterelnöki főtanácsadó, a Minden gyerek lakjon jól! Alapítvány kuratóriumának elnöke érkezik egyik kutyájával az alapítvány adományosztására a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Székely községbe 2015. május 5-én. A településen 78 család kapott egy-egy 15 kilogrammos malacot, valamint negyven kiló tápot húszezer forint értékben. Idén valamivel több mint negyvenezer halmozottan hátrányos helyzetű család házi élelmiszer-előállításához ad segítséget az alapítvány. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
photo_camera Hegedűs Zsuzsa és Lady kutya érkezik Székelyre. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen 78 család kapott egy-egy 15 kilós malacot és mellé negyven kiló tápot a Minden gyerek lakjon jól Alapítványtól.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Hegedűs Zsuzsa miniszterelnöki főtanácsadó, a Minden gyerek lakjon jól! Alapítvány kuratóriumának elnöke egy malacot fog az alapítvány adományosztásán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Székely községben 2015. május 5-én.
photo_camera MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Székely, 2015. május 5. Helybeliek egy autó csomagtartójába pakolják a Minden gyerek lakjon jól! alapítvány adományosztásán kapott malacot és tápot a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Székely községben 2015. május 5-én. A településen 78 család kapott egy-egy 15 kilogrammos malacot, valamint negyven kiló tápot húszezer forint értékben. Idén valamivel több mint negyvenezer halmozottan hátrányos helyzetű család házi élelmiszer-előállításához ad segítséget az alapítvány. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
photo_camera Rászorulók teszik autójukba a malac mellé járó tápot. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.