Hivatalos: kormányzati támogatással új gyerekemelési rekord született

2019 május 11., 13:25

Megdöntötte saját tavalyi rekordját a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom:

szombaton tízezernél több gyereket emeltek egyszerre a magasba országszerte és a határokon túl.

A szervezet kuratóriumi elnöke, Skrabski Fruzsina az MTI-vel közölte: 23 helyszínen rendezték meg az emelést, amivel "a gyerekek és a család fontosságára hívták fel a figyelmet." A fővárosi helyszínen a kísérlet előtt Beneda Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának családpolitikáért felelős helyettes államtitkára kijelentette: "május a legszebb családi hónap, az elején van anyák napja, a végén gyereknap, május 15. pedig a családok világnapja."

A gyerekek magunkhoz ölelése és felemelése "erősíti a kapcsolatot, a testet és a lelket,"

tette hozzá.

photo_camera Fotó: Soós Lajos/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Soós Lajos/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Soós Lajos/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Soós Lajos/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.