Török Zsolt: Az MSZP hamis vád miatt büntetőfeljelentést tesz

POLITIKA
2013 október 20., 18:26

Török Zsolt reagált arra, hogy a Blikk úgy tudja, hogy a bajai videót a készítői szerint az MSZP rendelte meg.

Török Zsolt elmondta: az MSZP volt az első, ami választási csalás gyanúja miatt feljelentést tett a bajai választáskor.

Török Zsolt kijelentette: az MSZP hamis vád miatt büntetőfeljelentést tesznek az ellen a magánszemély vagy médium ellen, amelyik azt állítja, hogy az MSZP-nek köze lenne a videóhoz.

photo_camera A képen Török Zsolt látható

Török Zsolt kifejtette: szerinte gyanús, hogy Zsigó Róbert, Baja polgármestere/Fidesz-szóvivő arra utaló kijelentéseket tett napokkal korábban, hogy valakik a pártja nevével visszaéltek, mintha Zsigó Róbert előre sejtett volna valamit.

Török Zsolt hozzátette: ha valós a videó, akkor az abban elhangzottak miatt kell súlyos büntetést kiszabniuk a hatóságoknak, ha pedig a videó valótlan, akkor azért kell kemény büntetést kiszabni, mert azzal manipulálni próbálták az embereket.

(MTI via Török Zsolt)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.