menu
search
account_circle

A SZÓDA és a FRÖCCS a Magyar Értéktárban

gasztronómia
2013 november 18., 19:13

Tovább menetel előre a magyar élelmiszeripar. Az a baj, hogy önök nem ismerik mind személyes UP-ot, aki egy-egy ilyen hungarikumos hírtől olyan szórakoztató dührohamot kap, amire tévéműsort lehetne építeni. Most a tepertőspogácsa után a szódán és a fröccsön a sor. Tudniillik a Hungarikum Bizottság a nemzeti értékeket nyilvántartó Magyar Értéktárba felvette a szikvizet és a fröccsöt. VÉGRE! Most már semmi sem állhat a világhír útjába.

e=>{var n,t;return(null===(n=this.args.alt)||void 0===n?void 0:n.trim())||(null==e?void 0:e.trim())||(null===(t=this.textContent)||void 0===t?void 0:t.trim())}
photo_camera Gunyecz Györgyné szódát készít családja szikvízkészítõ üzemében, Nyíregyházán.
MTI Fotó: Balázs Attila

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.