Így vadászik Lázár János

életmód
2014 január 06., 14:38
comments 134

Mondjuk Lázár János sosem nyomta túl erősen a néppárti vonalat, de most végleg szakított ezzel a plebejus dologgal. Ha minden igaz Soponyára hívta vadászgatni picit pajtásait. Ők valószínűleg az "akinek-semmije-sincs-az-annyit-is-ér" dimenzióban is elég klassz emberek. Vadászatügyi szakértőnk 3-3,5 millió forintra becsülte a parti költségeit. Ez volt a lineup:

"Fantasztikus vadászaton vettünk részt Soponyán. Vendéglátónk Lázár János. A vendégek között Habsburg-Lotharingiai Mihály Főherceg, Gróf Károlyi László és felesége, Miklós liechtensteini herceg és felesége aki a luxemburgi főherceg húga."

Azt hiszem az ilyen galériák után szoktak kitörni a szocialista forradalmak. Egyébként már 150 share van rajta a Facebookon, nincs mindenki elragadtatva a bulitól.

UPDATE: Levették a Facebookról galériát :_(

photo_camera János plüssszmokignban Donatellával,
photo_camera Jam session
photo_camera Brunch
photo_camera Donatella a liechtensteini herceggel
photo_camera A fácánok ezen a ponton kezdtek el izgulni
photo_camera Rózsa Sándor átállt
photo_camera Így néz ki 913 fácán
photo_camera Vadásszá avatnak valakit
photo_camera Nem annyira diszkrét bája
photo_camera Not impressed

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.