Seszták: Orbán azt kérte, hogy tartsak ki

politika
2014 augusztus 11., 12:53
comments 42

A józen ésszel nehezen befogadható figurák nem mondanak semmit, de az a semmi kremlinológiai szempontból talán érdekes című sorozat eheti részében az ATV riportere kérdezte Seszták Miklós nemzeti fejlesztési minisztert arról, hogy ha már a Magyar Nemzet és a Professzorok Batthyány Köre is lemondatná, neki eszébe jutott-e ilyesmi.

Seszták azt mondta, ez meg sem fordult a fejében,

mert nem érzi kétesnek a múltját.

(Bár az EU csalás elleni hivatala vizsgálta a céget, aminek korábban dolgozott, és több száz gyanús cég alapításában segédkezett.)

Egyébként furcsa számára, hogy mindenki erről kérdezi, ő szívesebben beszélne azokról az ezermilliárdokról, amiket a minisztériuma elkölthet majd.

Orbán Viktor azt mondta, hogy tartsak ki

- mondta Seszták, aki Kurucz Éva kormányszóvivővel együtt azt mondja, reménytelen próbálkozások az ellene indított támadások. Igaz, azt nem tudja, hogy ezeket ki indítja. Simicska Lajost pedig

személyesen nem ismeri.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.