Azért jó, hogy iszonyat sok milliárd forintnyi állami pénzből van nemzeti hírtelevíziónk

Média
2015 március 24., 11:13
comments 154

IMG_1622

Mert amikor tényleg történik valami fontos a világban, akkor arra gyorsan tudnak reagálni, hogy mindenki hamar tudhasson róla. Igen, miközben a világ hírtelevízióin a GermanWings lezuhanása a breaking hír, addig az MTVA híradójában még mindig semmi, viszont szó volt a hazai kamatvágásról és a vonatfelújításokról. Update: közben 20 percet kellett várni, hogy egy mondat erejéig bemondják a hírt, de utána már ismét a görög-német tárgyalásokról jött beszámoló.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.