Vona szerint a Jobbik nem rasszista, aki rasszista programra vágyik, az jobb, ha más pártot keres magának :DDDDDDDDDDDD

vicc
2015 április 13., 14:03
comments 1733

Olyan szép dolgokat mondott a tapolcai győzelem után Vona Gábor ma a Parlamentben a Jobbik rasszizmusáról meg antiszemitizmusáról. Például, hogy nincs ilyen, mármint hogy a Jobbik nem rasszista párt.

Vona Gábor a Hír24 szerint arról beszélt, hogy

"néppárti folyamatot akar végigvinni a Jobbikban, mely során vállalja a felelősséget saját „vadhajtásaikért”, azokat „le fogja nyesni”. Az antiszemita, illetve cigányellenes tagok és szavazók felé azt üzente: a Jobbiknak nincs és nem is lesz olyan programpontja, amely faji, vallási vagy bármilyen alapon különbséget tesz az emberek között. Ha valaki akár támogatóként, akár tagként erre számított volna, valószínűleg tévedésből van a Jobbikban – jelentette ki Vona, egyben arra kérte az érintetteket, hogy keressenek maguknak másik politikai pártot."

És akkor pár hír nem rasszista Jobbikról

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.