Műlábbal jár a templomba Cs. Sándor, aki egymilliárdért levágatta a vonattal a lábát

baleset
2015 július 09., 05:24
comments 183

14 biztosítónál összesen 29 biztosítást kötött Cs. Sándor, az a 48 éves nyírkatai férfi, aki levágatta a lábát a vonattal, hogy hozzájusson a 945 millió 300 ezer forintos összeghez, amiből, úgy tűnik, egy fillért se lát majd. Úgyhogy se láb, se pénz.

A férfi 2013 novembere és 2014 februárja között kötötte meg a biztosításokat, aztán 2014 júniusában bemászott egy mozgó vonat utolsó kocsija alá a nyírcsászári vasútállomáson. Itt:

nyircsaszari_vasut

Az utolsó kocsi tengelye összeroncsolta Cs. végtagjait, így a kórházban mindkét lábát amputálni kellett. A biztosítók viszont gyanút fogtak, és sorban feljelentették a férfit, aki egy mérnöki kivitelező kft. ügyvezetőjeként dolgozik.

Cs. a szomszédok szerint egész nap ki se mozdul bunkerré alakított, kétszintes családi házából, amit két kamera, egy mozgásérzékelő lámpa és riasztó őriz. Csak a templomba jár el hétvégente - rugós műlábon.

(Bors, Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.