Elöntötte a medvéket a víz egy kelet-oroszországi állatkertben

ÁLLAT
2015 augusztus 31., 20:48
comments 177

Nem tudják kimenteni az állatokat abból a kelet-oroszországi állatkertből, ahol tizennégy medve, egy farkas és egy oroszlán ragadt a ketrecében, mikor az áradás elöntötte Ussuriysk városát. A ketrecben maradt állatoknak épp csak a feje látszik ki a vízből, a gondozók csónakokról etetik őket.

Az állatkert egyik dolgozója a Siberian Times-nak azt mondta, hogy a legfiatalabb medvéjük sajnos megfulladt, a többiek pedig segítségért sírnak.

Vladimir Vaganov, az állatkert igazgatója szerint jelenleg nem lehet kiszabadítani őket, mert sok helyen 3 méter mély a víz. Nincs olyan járművük, amivel be tudnának menni hozzájuk. Hiába altatnák el a 300 kilós állatokat, nem lehetne kihozni őket.

A helyi tévé szerint azokat az állatokat, amelyek nem veszélyesek, egyszerűen szabadon engedték, ezért most egy csomó szarvas és mosómedve szaladgál a városban. (The Siberian Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.