Egy férfi beszart az első randin, és csodálatos rajzfilmet csinált belőle

a hetedik művészet
2015 szeptember 11., 07:26

Az év legviccesebb animációs kisfilmjéből, a First Date With Carlból kiderül, hogyan mentette meg a helyzetet a főszereplő, az amerikai Carl, aki nagyon jól szórakozva mesélte el a történetet.

Miután Carl éjjel a haverjaival iszogatott, másnap pedig elment egy „jógás csajjal” a strandra, ez volt az első randijuk. Minden jól ment, együtt jógáztak, beszélgettek, aztán Carl egyszercsak érezte, hogy muszáj elmennie a vécére, ezért a mondat közepén szólt, hogy ki kell mennie a mosdóba.

El is indult, de tíz lépés után érezte, hogy nem fogja elérni a vécét, ami egyébként nem volt messze. Ezért amilyen gyorsan csak tudta, kb. terpeszállásban kezdte el szedni a lábait – nem világos, hogy miért, hiszen ez kontraproduktívanak tűnik –, valahogy így:

first date with carl rajzfilm beszarás

Úgy 25 méterre volt csak a céltól, amikor már nem bírta tovább, és teleszarta a fehér fürdőgatyáját. Elmondása szerint majdnem az egész kijött, és akkora volt az adag, mint egy farönk.

És ezután indult el a mentőakció: bement a nyilvános strand vécéjébe (szerencsére az egyik fülke pont felszabadult), befejezte a dolgát, aztán elhatározta, hogy mivel bírja a lányt, meg fogja menteni a helyzetet.

Levette a fürdőnadrágot, és a vécét újra meg újra lehúzva elkezdte kimosni a nadrágot a fajanszban.

Amikor végzett, visszavette a gatyát, visszament a strandra, és egyből bement a tengerbe, hogy átjárja a víz, és kicsit megnyugodjon.

A randit megmentette, sőt: állítólag két év telt el, és még mindig együtt vannak.

Carl 3 pontban árulta el a siker receptjét, ha valaki tudni szeretné, mit tegyen, ha bekakál az első randin:

  1. Intézd el a dolgot!
  2. Te irányítsd az eseményeket!
  3. Tedd meg, amit meg kell tenned!

Köszönjük, Carl! (Dangerous Minds)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.