Bakondi György miniszterelnöki főtanácsadó szerint sikeresen megállítottuk a menekülteket a szerb határnál

POLITIKA
2015 szeptember 19., 11:31
comments 344

Bakondi György, aki mostanában éppen miniszterelnöki főtanácsadó, a horvát határnál tartott szombati kormányinfó sajtótájékoztatón jelentette be a magyar kormány menekültügyi politikájának fantasztikus sikerét, miszerint

megállítottuk a menekülteket a szerb határnál!!!

Mindezt arra alapozta, hogy ott csak 288 embert fogtak el. Mondjuk leginkább azért, mert arra már alig-alig próbálkozik bárki. Miért is próbálkozna, ha kis kerülővel eljuthat Horvátországba, ahonnan egyenesen a magyar határra buszoztatják a horvát hatóságok, és ahonnan a magyar hatóságok egyből az osztrák határ menti gyűjtőpontokra viszik őket, ahol aztán mindenki legnagyobb megdöbbenésére

ahelyett, hogy regisztrálnák magukat a táborokban, egyszerűen átsétálnak a határon.

Amúgy erről is volt szó a sajtótájékoztatón. Előbb Kovács Zoltán kormányszóvivő jelentette be, hogy Magyarország mindenben eleget tesz a szabályoknak és mindenkit regisztrál, hogy aztán a mellette álló Bakondi pár percen belül hülyét csináljon belőle, és elmondja, hogy valójában a menekültek regisztráció nélkül mennek tovább Ausztriába.

A kormányzati kommunikáció Stan és Panja másodjára is képes volt hozni a péntek esti show színvonalát, így én személy szerint már nagyon izgatottan várom a következő fellépésüket!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.