Öt terepjáró áll Mészáros Lőrinc garázsában

ÉLET
2016 április 11., 07:15
comments 225

A Bors megleste a Mészáros és Mészáros Kft. tulajdonában lévő szupervillát Felcsút határában, ahol állítólag tucatnyi ember gondozza a növényzetet, a modern stílusú ház hatalmas kertjében pedig öt darab luxuterepjáró parkol. A kapunál őrbódéból figyelik az érdeklődőket.

A Bors újságírója kérdezősködött a környéken, és az arra mozgók elmondása szerint sokat látni a felcsúti polgármestert egy 30 millió forintot érő Mercedes terepjáróban, ami egyébként nem szerepel Mészáros vagyonbevallásábán. A bulvárlap által megszólaltatott ingatlanszakértő szerint az épületegyüttes értéke valahol 100 és 300 millió forint között lehet.

A helyiek egyébként nem gyakran látják a polgármestert hivatalánál, inkább cége székhelyén tartózkodik, ami a település központjában van. Nehéz felmérni a polgármester ingatlanjait, mert saját nevén egyet sem jegyez Felcsúton, csak cégein keresztül birtokolja őket.  További részletek a Bors cikkében. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.