Vitézy reagált Tarlós tütüzésére

közlekedés
2016 április 15., 16:26
comments 121

A főpolgármester pénteki sajtótájékoztatóján ment neki Vitézy Dávidnak, amiért korábban a Tütü nevű bárban egy bringás rendezvény résztvevőjeként kritizálta Tarlós kerékpáros fejlesztések visszametszéséről szóló terveit.

A BBK korábbi vezetőjéről Tarlós azt mondta, hogy „nem egy mindenhonnan elcsapott, sértődött, egy bezárt múzeumot vezető közgazdász fogja egy nightclubból meghatározni, hogy milyen lesz Budapest közlekedése”.

Kijelentette azt is, hogy biztosan nem megy egyeztetni „a Tütü night clubba".

link Forrás

A hvg.hu érdeklődésére Vitézy Dávid elmondta, hogy nem zavarja a főpolgármester tütüzése, vagdalkozása, amíg ez azt jelenti, hogy a retrográd közlekedési tervekből kihátrál, és nem építi le az elmúlt évek közlekedésfejlesztési eredményeit a kerékpáros közlekedésben és a tömegközlekedésben.

Hozzátette: „Azt gondolom, hogy a kerékpáros közlekedést fejleszteni szükséges. A jó infrastruktúra biztonságosabb közlekedést és több szabálykövető kerékpárost hoz. Ahol ilyen beavatkozás történt, ez már bebizonyosodott, hiba lenne ezekben visszalépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.