Húha, ajjajjaj, gigapara van: a kormánynak fogalma sincs arról, hogy vannak-e Soros-ügynökök a soraiban! (@_@)

Terrorizmus
2016 május 20., 09:05
comments 319

Figyelem, emberek, magyarok, férfiak és asszonyok: nagy bajban lehet a nemzet!

A fenyegetés egy „ember”: a világ köztudomásúlag, bizonyítottan leggonoszabb teremtménye, a mindössze 86 éves amerikai George Soros.

A fenti képet csak erős idegzetűek tekintsék meg! (Fotó: Eric Permont / AFP)
photo_camera A fenti képet csak erős idegzetűek tekintsék meg! (Fotó: Eric Permont / AFP)

Tegnap Lázár János miniszter úr azt mondta, hogy a menekültek ideáramoltatásában Obama fő zászlóvivője Soros György, és „fel akarják hígítani” Európát, ma pedig Orbán Viktor miniszterelnök úr beszélt arról, hogy Közép-Európában létezik egy háttérhatalom, ami Soros György nevéhez köthető.

Súlyos szavak, ezek alapján méltán tekinthetne minden magyar rettegéssel a jövőbe, hiszen Soros György korábban nem átallotta elintézni még azt is, hogy Orbán Viktor Magyarországra hívja, és a szerencsétlen miniszterelnök úr néhány éve még abba is belement, hogy Soros pénzt adjon a vörösiszap-katasztrófában érintett magyar iskoláknak.

Kérdés, hogy legalább a magyar kormány felkészülten áll-e az amerikai spekulánsharamia támadásai ellen.

De jaj!

Soros György támadásra készen
photo_camera Soros György támadásra készen

Ha igaz, amit Rogán Antal februárban válaszolt Oláh Lajos Hányan kaptak a kormánypárt tagjai, valamint kormánytagok, államtitkárok és helyettes államtitkárok közül Soros György alapítványa által támogatást, ösztöndíjat? című kérdésére, akkor még több okunk van, hogy megadjuk magunkat a csontig hatoló félelemnek. Rogán ugyanis azt írta:

„Lehetséges, hogy a Gyurcsány-kormányok alatt más volt a gyakorlat, de a kormány nem rendelkezik azzal kapcsolatos tudással, hogy kormánytagok, államtitkárok és helyettes államtitkárok korábban milyen ösztöndíjat kaptak.”

Eszerint a kormánynak fogalma sincs arról, vannak-e Soros-ügynökök a soraiban.

:-O

Pedig Soros egyszer már sikerrel finanszírozott egy liberális pártot, hogy megdöntse a magyar kormányt, és annak a pártnak az emberei még a mostani rendszerbe is átmenthették a hatalmukat.

Az Úristen irgalmazzon nékünk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.