OMFG: Polt Péter elrendelte a nyomozást az MNB-alapítványok miatt!!! (╯°o°)╯

vicc
2016 május 24., 10:58
comments 82
link Forrás

Bevetted? Május bolondja! \(^o^)/

Ugye a címet senki sem gondolta komolyan?

Olyannyira nem történt még mindig semmi, hogy Polt Péter legfőbb ügyész ma leszögezte: az, hogy a felesége az MNB alapítványai közül kettőben is felügyelőbizottsági tag, nem jelent befolyásolást vagy pártosságot, és „eddig sem azon múlt, hogy indult-e eljárás vagy sem, hogy kik vagy kinek a kijei dolgoztak egy adott helyen”.

Sőt, miközben az állam évi több milliárd forintot költ a korrupció ellen is harcolni hivatott szervezetekre, addig az ügyészség – ami politikai korrupciós ügyekben eleve érdekesen jár el – csak 3 hét után volt hajlandó bármilyen eljárást indítani az MNB-ügyben, ráadásul ez sem nyomozás, csak törvényességi eljárás.

Polt Péter épp aznap nevetgélt együtt Matolcsy György jegybankelnökkel a parlamentben.

Egyébként itt van néhány információ, ami alapján akár indokolt is lehetne a nyomozás:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.