Simicska Lajos megjelent az Index impresszumában, nem is egyszer

Média
2016 június 21., 18:24
comments 71

Kattins az Index impresszumára, és lepődj meg:

Simicska Lajos, Soros György, Gyíkember, kicsit lejjebb még Habony Árpád is megjelenik a szerzők fényképe helyén, amit elsőre nehéz volt máshogy értelmezni, mint hogy a lap így reagál Simicska Lajos mai üzenetére arról, hogy hamarosan az ő tulajdonába kerülnek.

Megkérdeztük Dudás Gergely főszerkesztőt, miről van szó.

"Mi ezzel a pályaművel neveznénk a magyar sajtó egy részében elindult, az Index jövőjét firtató gyíkemberversenybe"

- mondta.

Dudás Gergely nemrég véleménycikkben írta meg, miért nem foglalkozik az Index tulajdonosa, Spéder Zoltán ügyeivel. Akkor többek között ezt írta: "Nem látni, valószínűleg most tényleg senki nem látja, hova vezet ez a történet, mikor és mi lesz a vége, milyen lépések lesznek még. A fejleményekről az Index továbbra is tényszerűen beszámol. De az Index nem lesz revolvermédia, és nem lesz eszköz, saját tulajdonosának kezében sem."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.