Felállva tapsolták a skót képviselőt az Európai Parlamentben, aki azt kérte az EU-tól, ne hagyják Skóciát magára

külföld
2016 június 28., 12:27
comments 139

Alyn Smith a skót kormánypárt, a Skót Nemzeti Párt EP-képviselője. Kedden Brüsszelben szólalt fel a Brexit következményeiről szóló vitában. Azt az álláspontot képviselte, amit pártja és a skót kormány is visz: többször világossá tették, hogy nem akarják otthagyni az Európai Uniót, dacára annak, hogy a britek szavazatai miatt egész Nagy-Britannia távozhat.

link Forrás

Arról, hogy milyen szorult helyzetben vannak most a skótok és akár egy új függetlenségi népszavazás is kijöhet mindebből, korábban részletesen is írtunk. (Címlapkép: Dursun Aydemir / ANADOLU AGENCY)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.