Végre bizonyosodott, hogy Putyin időutazó

külföld
2016 szeptember 02., 19:40
comments 268

Japán újságíró leplepzte le az év időutazását. Az elkövető természetesen Vlagyimir Putyin, aki a nagy vakációk idején a jelek szerint megvariálta az idősíkokat.

Ez négy augusztusi találkozója teszi egyértelművé a dolgot.

1. Augusztus 18: megbeszélés a Magadan terület kormányzójával:

2. Augusztus 22: megbeszélés az Arhangelszki terület kormányzójával:

3. Augusztus 23: megbeszélés a Szverdlovszki terület kormányzójával:

4. Augusztus 24: megbeszélés Moszkva terület kormányzójával:

Három dolgot érdemes figyelni. Az egyik az, hogy 18-án, 22-én és 24-én pontosan ugyanúgy van a papír és a rajta lévő toll Putyin kezénél, míg 23-án teljesen máshogy. A 23-án kiugrott papír 24-ére visszaugrik ugyanoda, ahol a megelőző két találkozón volt.

És a cipők:

link Forrás

Érdekes módon pont 22-én van az orosz elnökön más fazonú cipő, ellentétben 18-23-24-el.

Ing-nyakkendő ügyben viszont 22-én és 23-án viselt ugyanolyat az orosz elnök.

Az összefüggést Akiyoshi Kamoki japán újságíró vette észre. Az ő következtetése az, hogy a találkozók valójában 17-én, vagy azelőtt történtek ugyanazon a napon, utána pedig az orosz elnök elutazott nyaralni (utoljára 2014-ben vett ki szabadságot, mármint úgy, hogy erről a közvélemény tudott volna). A Kreml célja pedig az volt a fotók nyilvánosságra hozatalával, hogy a valóságos helyzetnél is tevékenyebbnek mutassák az orosz elnököt. Amikor tavaly eltűnt pár napra, rögtön pletykák kaptak szárnyra, hogy eltüntették láb alól. (Washington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.