Úgy járt az ország, mint Orbán Viktor felesége

POLITIKA
2016 október 03., 07:30
comments 459

A következő dolgok történtek a népszavazás előtt és után.

Nem számított, hogy a Fidesz alaptörvénye szerint nemzetközi szerződést érintő ügyekről nem lehet népszavazást tartani, kiírták a népszavazást a kvótákról.

Nem számít az sem, hogy éppen a Fidesz emelte fel a népszavazások érvényességi küszöbét azért, hogy az ellenzéket lehetetlenítse el. Úgy tesznek, mintha az a küszöb nem is lenne.

Az sem számított, hogy Orbán Viktor pár napja még azt a feltételt szabta az alkotmánymódosításhoz, hogy eredményes legyen a népszavazás. Vasárnap este természetesen bejelentette, hogy lesz alkotmánymódosítás.

Orbán Viktor egy szóval sem említette meg a nagy győzelmet emlegető beszédében, hogy a népszavazás eredménytelen lett.

Valahogy úgy jártunk, mint Lévai Anikó. Orbán Viktor felesége a Story magazinnak mesélte el 2014-ben, hogy mennyire nem tud veszíteni a férje. Az egy dolog, hogy ha együtt futnak, végig úgy tesz, mintha megfulladna, de a végén egy sprinttel lehagyja.

De amikor meg egy síversenyen a felesége futott be elsőnek, és ő csak második lett, mire az eredményhirdetés következett,

elintézte, hogy külön férfi és női kategória legyen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.