Varga Mihály Magyar Gazdaságért díjjal tüntette ki Schuster Lórántot

ÉLET
2016 október 25., 09:55
comments 200

„A gazdaság érdekében végzett kimagasló, példamutató tevékenység vagy életmű elismeréséért"

- tüntette ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter október 23. alkalmából a P. Mobil együttes vezetőjét, Schuster Lórántot. A díj neve Ma­gyar Gazdaságért díj.

photo_camera Schuster Lóri on stage. Fotó: WIKIPEDIA

A dolgot eddig nem verte nagy dobra a minisztérium, és a Bors kérdésére kommentálni sem akarták a döntést, így az ünnepelttől tudhattuk csak meg a részleteket. A rövid ideig a MIÉP színeiben is tündöklő, 67 éves frontember szerint

"az élet valamilyen területén kiemelkedő tevékenységet végzők kaphatják ezt az elismerést, és nekem van egy negyvenhét éve sikeresen működő együttesem."

Schuster elmondta az újságírónak azt is, hogy kapott a díj mellé oklevelet, egy Széchenyi-emlékérmet, pénzt, és mindenek előtt "jó szót", és természetesen nem egyedül vett át elismerést, "rajtam kívül az élet minden területéről voltak még díjazottak".

A visszavonulóban lévő, tavaly májrákkal operált énekes azt is megosztotta a rajongókkal, hogy ez volt az első elismerése azóta, hogy a VIII. kerület díszpolgárának választották. (Bors via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.