Miután távoztak a hajléktalanok TV2-székház elé szervezett ételosztásról, a csatorna nagy duzzogva lerakott a térre 150 adag gulyáslevest

Média
2016 november 11., 15:56

Az MSZP reagált a TV2 hajléktalanokat megszégyenítő, botrányos riportjára és ma délelőtt 11 óra 30-kor ételosztást szervezett hajléktalanoknak a csatorna székháza elé.

Mire ennek vége lett, egy futár 150-200 adag gulyáslevest rakott le a székház előtt, csakhogy akkor már csak az MSZP tagjai voltak ott, a rászorulók már nem.

photo_camera Fotó: MSZP

Az MSZP-sek mondták a tévének, hogy erről lekéstek, vigyék el valahová az ételt, ahol szukség van az ételre, de mivel ők erre nem voltak hajlandóak, végül a párt vitte el rászorulóknak a gulyásleveseket. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.