Szabyest is elindul A Dal című műsorban

Média
2016 december 09., 21:01
comments 113

Kihirdették a közmédia nagy sikerű tehetségkutató műsorának leendő versenyzőit. A következő A Dal következő szériája 2017 januárjában indul, és aki megnyeri, az indulhat a következő Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarország színeiben.

A szerencsések névsora:

Kállay Saunders Band, Berkes Olivér, Sapszon Orsolya, Gina, Muri Enikő, Szabó Ádám, Kása Júlia, SoulWave, PeetProject, Mrs Columbo, Spoon21, Henderson Dávid, Oláh Gergő és a Roma Soul, Kővári Péter, Radics Gigi, The Wings, Tóth Gabi, The Couple, Singh Viki, Mujahid Zoltán, Benji, Calidora, Leander, Tóth Andi, Csondor Kata, Benjámin, Pápai Joci, Fedor Kira, JetLeg, és nem utolsó sorban

Szabyest.

– Micsoda?!?!?! – kérdezed. – Az a Szabyest, akit az Ask.fm tett híressé, és szerepelt a Középsuli sorozatban, a számaival pedig az összes többi nevezővel ellentétben csak az internetről lehet ismerni? A fiú, aki fellépett az MSZP majálisán? A fiú, aki közös videót készített Kiszel Tündével és Donatellával?

link Forrás

– Igen, ő – feleli neked ez az internetes oldal, amit éppen olvasol.

– De hát ugyanekkora erővel nem indulhatna már mondjuk... Vitó Zsombor is? – kérdezed megint.

link Forrás

– Vagy Bánki Beni???

link Forrás

– Vagy Középsuli Olivér????!!

link Forrás

– Vagy Kövi a menő!!!!!!! – köhögöd utolsó lélegzeteddel, mielőtt a hiperventilláció miatt összecsuklanál, de válaszolni nem tudok.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.