Elszemtelenedett az ellenzék a Várban, a polgármester móresre tanította őket

politika
2016 december 16., 11:09
comments 212

"Lakva ismerszik meg az ember"

Ezzel a gyomorforgató felirattal provokálta a munkáját végezni kívánó I. kerületi képviselőtestületet Veres Dávid DK-s képviselő.

Veres a maga módján arra próbált utalni, hogy nincsen rendben az önkormányzat lakáspolitikája, ami a csókosoknak, de még a polgármesternek és a nejének is elképesztően kedvezményes ad bérbe lakásokat. A mellette ülő PM-es V. Naszály Márta az önkormányzati költségekről készített infografikát. Mindketten az asztalukra rakták az üzeneteket, mások számára is jól látható módon.

Mire ekkor - az Index beszámolója szerint - odalépett hozzájuk az alpolgármester és a portás, hogy szedjék le a papírokat.

Azért, mert a terem díszítése polgármesteri jogkör.

Megállapodtak abban, hogy a parlamentben használt módszerrel a laptopjuk hátoldalára rakják a papírokat. Hanem amikor megjelent Nagy Gábor Tamás polgármester - maga is önkormányzati lakásbérlő -, kiderült, hogy ő Kövérebb László Kövér Lászlónál is. A PM-es infografika maradhatott, de a "Lakva ismerszik meg az ember" üzenetet egyszerűen letépte a DK-s laptopjáról, összegyűrte és magával is vitte Veres beszámolója szerint.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.