Milyen gyakran dugnak a magyarok?

SZEX
2017 január 04., 16:26
comments 206

Soha ilyen részletes online szexfelmérés nem készült még Magyarországon, az ELTE kérdőívében mindent megkérdeznek arról, hogy

  • milyen számodra az ideális partner;
  • mennyit nézel pornót;
  • milyen gyakran szoktatok dugni;
  • meg még egy csomó intim dolgot.

A válaszoktól függően kb. 20 perc kitölteni, akinek szuper változatos, vagy problémás a magánélete, annak több, aki nem nagyon cifrázza, annak kevesebb.

A felmérés anonim, de aki megadja az emailcímét, azok között három tabletet sorsolnak ki. Egyébként már csak azért is érdemes megcsinálni, mert az ember közben végiggondol csomó mindent, hogy mi fontos neki a partnerében, hogy hány szexuális kapcsolata volt életében, szóval olyanokat, amik azért nem kerülnek elő minden nap.

Az eredményekről itt a 444-en lehet majd először olvasni.

Szóval ELTE szexfelmérés errefelé.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.