Ezt az évet sem ússzuk meg Red Bull Air Race nélkül

káosz
2017 január 19., 11:43
comments 44

A repülő cirkusz sajtószolgálata csütörtökön jelentette be, hogy július első hétvégéjén újra rendezik meg a Red Bull Air Race műrepülő világbajnoki sorozat budapesti futamát. A nyolc futamból álló sorozat negyedik állomása lesz a budapesti kör, amelyet az elmúlt évekhez hasonlóan persze megint a város közepén, a Parlament előtt rendeznek meg.Fotó: AFP/Red Bull Air Race

A kárörvendésre hajlamos olvasóinkat vigasztalhatja, hogy más városok sem fogják megúszni motorzúgás nélkül. A magyarországi hétvége előtt februárban Abu-Dzabiban, San Diegóban, júniusban Japánban, Csibában versenyeznek berregnek a világ legjobb műrepülői. A budapesti verseny után július végén új helyszínként Kazany mutatkozik be. Két, később kijelölendő európai helyszín után októberben Indianapolisban zárul a Red Bull Air Race 2017-es idénye. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.