Év végi örömhír: leigazolta új trénerét a Puskás Akadémia

sport
2018 december 30., 07:10

"Radoki János vezetésével vág neki a magyar első osztályú bajnokság tavaszi szezonjának első osztályú alakulatunk," közölte honlapján a felcsúti Puskás Akadémia szombaton. A móri születésű tréner a harmadik edző a felcsúti csapat élén: Pintér Attilát az elbukott kupadöntő után vágták ki, az őt váltó Benczés Miklósnak december elején kívántak jó egészséget.

A Puskás beszámolója szerint Radoki a német Greuter Fürth-től érkezett, szerződése két és fél évre szól. Első mérkőzése nem lesz könnyű: február 2-án, a Videoton elleni idegenbeli találkozón debütál.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.