Jó egészséget kívánva rúgták ki a Felcsút edzőjét

futball
2018 december 08., 19:42

„A Puskás Akadémia FC vezetősége a Paks elleni mérkőzést követően felmentette vezetőedzői pozíciójából Benczés Miklóst” – közölte az NB I-es felcsúti klub.

Az Index azt írja, hogy a Felcsút hazai pályán épphogy kihozta 1-1-es döntetlenre a Paks elleni meccset. (A vendégcsapat az utolsó 20 percben emberhátrányban volt, és csak a 94. percben sikerült egyenlíteni.)

A közlemény így zárul:

„Ezúton szeretnénk megköszönni Benczés Miklós munkáját, további pályafutásához sok sikert és jó egészséget kívánunk!”

Az uralkodó által alapított focicsapat most 18 ponttal a 9. az NB I-ben. Az őszi szezon utolsó, Mezőkövesd elleni meccsén Komjáti András klubigazgató irányítja majd a csapatot.

Benczés 2012 és 2015 között már dolgozott Felcsúton, ekkor, 2013-ban került az élvonalba a csapat. Miután fél éve az elbukott kupadöntő után Pintér Attilát leváltották, Benczés a DVTK-t hagyta ott, hogy a felcsúti csapatot edzhesse. 17 meccsen 5 győzelmet ért el, 3 döntetlen és 9 vereség mellett. A bajnokságban a Felcsút volt a legtovább nyeretlen.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.