Jó egészséget kívánva rúgták ki a Felcsút edzőjét

„A Puskás Akadémia FC vezetősége a Paks elleni mérkőzést követően felmentette vezetőedzői pozíciójából Benczés Miklóst” – közölte az NB I-es felcsúti klub.

Az Index azt írja, hogy a Felcsút hazai pályán épphogy kihozta 1-1-es döntetlenre a Paks elleni meccset. (A vendégcsapat az utolsó 20 percben emberhátrányban volt, és csak a 94. percben sikerült egyenlíteni.)

A közlemény így zárul:

„Ezúton szeretnénk megköszönni Benczés Miklós munkáját, további pályafutásához sok sikert és jó egészséget kívánunk!”

Az uralkodó által alapított focicsapat most 18 ponttal a 9. az NB I-ben. Az őszi szezon utolsó, Mezőkövesd elleni meccsén Komjáti András klubigazgató irányítja majd a csapatot.

Benczés 2012 és 2015 között már dolgozott Felcsúton, ekkor, 2013-ban került az élvonalba a csapat. Miután fél éve az elbukott kupadöntő után Pintér Attilát leváltották, Benczés a DVTK-t hagyta ott, hogy a felcsúti csapatot edzhesse. 17 meccsen 5 győzelmet ért el, 3 döntetlen és 9 vereség mellett. A bajnokságban a Felcsút volt a legtovább nyeretlen.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.