Egyetlen nyeretlen csapat maradt az NB1-ben, a Felcsút

Drazsics és Pillár góljaival 2-0-s vereséget szenvedett Mezőkövesden a Puskás Akadémia, és ezzel maradt utolsó a tabellán. Közben a Kisvárda bravúros 1-0-s győzelmet aratott az MTK otthonában Vári góljával, és ezzel a felcsúti csapat maradt az egyetlen nyeretlen együttes az élvonalban.

Eddig mindössze 2 döntetlenre futotta a Puskás erejéből: 21 megszerezhető pontból 2-t sikerült begyűjteniük. 

Az egykori miskolci fideszes önkormányzati képviselő, Benczés Miklós kinevezése idáig nem vált be, Pintér Attila idején ilyesmi biztos nem fordulhatott volna elő. Tavaly a Puskás végül hatodik helyen végzett a bajnokságban, és kevésen múlt, hogy egy kupagyőzelemmel Európa felé vegye az irányt. 

A 8. fordulóban a Puskás ráadásul a Mol Vidit fogadja a Panchóban, és az biztos, hogy nem lesz egy könnyű meccs. 

Azon a meccsen talán már játszhat a friss szerzemény, az ecuadori Bryan de Jesús:

Bryan de Jesús aláír a Puskásnál 2018 augusztus 31-énFotó: pfla.hu

(Nemzeti Sport)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.