Egyetlen nyeretlen csapat maradt az NB1-ben, a Felcsút

futball
2018 szeptember 01., 17:40
comments 238

Drazsics és Pillár góljaival 2-0-s vereséget szenvedett Mezőkövesden a Puskás Akadémia, és ezzel maradt utolsó a tabellán. Közben a Kisvárda bravúros 1-0-s győzelmet aratott az MTK otthonában Vári góljával, és ezzel a felcsúti csapat maradt az egyetlen nyeretlen együttes az élvonalban.

Eddig mindössze 2 döntetlenre futotta a Puskás erejéből: 21 megszerezhető pontból 2-t sikerült begyűjteniük. 

Az egykori miskolci fideszes önkormányzati képviselő, Benczés Miklós kinevezése idáig nem vált be, Pintér Attila idején ilyesmi biztos nem fordulhatott volna elő. Tavaly a Puskás végül hatodik helyen végzett a bajnokságban, és kevésen múlt, hogy egy kupagyőzelemmel Európa felé vegye az irányt. 

A 8. fordulóban a Puskás ráadásul a Mol Vidit fogadja a Panchóban, és az biztos, hogy nem lesz egy könnyű meccs. 

Azon a meccsen talán már játszhat a friss szerzemény, az ecuadori Bryan de Jesús:

Bryan de Jesús aláír a Puskásnál 2018 augusztus 31-én
photo_camera Bryan de Jesús aláír a Puskásnál 2018 augusztus 31-én Fotó: pfla.hu

(Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.