Egyetlen nyeretlen csapat maradt az NB1-ben, a Felcsút

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Drazsics és Pillár góljaival 2-0-s vereséget szenvedett Mezőkövesden a Puskás Akadémia, és ezzel maradt utolsó a tabellán. Közben a Kisvárda bravúros 1-0-s győzelmet aratott az MTK otthonában Vári góljával, és ezzel a felcsúti csapat maradt az egyetlen nyeretlen együttes az élvonalban.

Eddig mindössze 2 döntetlenre futotta a Puskás erejéből: 21 megszerezhető pontból 2-t sikerült begyűjteniük. 

Az egykori miskolci fideszes önkormányzati képviselő, Benczés Miklós kinevezése idáig nem vált be, Pintér Attila idején ilyesmi biztos nem fordulhatott volna elő. Tavaly a Puskás végül hatodik helyen végzett a bajnokságban, és kevésen múlt, hogy egy kupagyőzelemmel Európa felé vegye az irányt. 

A 8. fordulóban a Puskás ráadásul a Mol Vidit fogadja a Panchóban, és az biztos, hogy nem lesz egy könnyű meccs. 

Azon a meccsen talán már játszhat a friss szerzemény, az ecuadori Bryan de Jesús:

Bryan de Jesús aláír a Puskásnál 2018 augusztus 31-énFotó: pfla.hu

(Nemzeti Sport)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.