Eltört az infúziós állvány az egri kórházban, erre begipszelték

Egészségügy
2019 március 06., 08:27

A magyar kórházi élet vicces oldalát bemutató Röhög a kórház sorozatunkban eddig bemutattuk

most pedig itt az új, igazán jó kedélyű versenyző, a Találékony Egri Gipszmester.

Tibor úgy két hete járt az egri kórház sürgősségi osztályán. Nem egy vidám alaphelyzet, főleg, ha majdnem egy munkanapnyit kell ott várni. Ám Tibor szakmai kiváncsisága ilyen szituációban sem lankadt:

"A 6-7 órás várakozás alatt először arra lettem figyelmes, hogy erős hiány mutatkozott az infúziós állványok állományában. Majd a mellettem lévőt közelebbről is szemügyre vettem, hogy mekkora kihívást jelenthet egy hasonló szerkezet elkészítése fából (lévén faiparban dolgozok)."

Ekkor jött el a Felismerés Nagy Pillanata:

"Akkor vettem észre, hogy a kórházban nem csak az embereket, de a fémet is gyógyítják. Feltehetően letört a felső, kihúzható kar rögzítője. Semmi baj begipszelték. Jobbulást neki"

És tényleg:

Más szögből:

Ha veled is történt mostanában vicces dolog kórházban, vagy láttál valami hasonlóan szívderítőt és esetleg le is fényképezted, írd meg és küldd le a szilyl KUKAC 444.hu címre RÖHÖG A KÓRHÁZ subjecttel, hogy valamivel fel tudjuk dobni az éppen kórházban senyvedőket! 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.