Egy 12 éves DJ az ebédszünetben rave-et szervezett az iskolai fiúvécében, tanárok kapcsolták le a madchesteri bulit

buli
2020 december 20., 19:23

Madchester szelleme újra él: nem mindennapi bulit tartottak a Greater Manchester-i Urmstonban lévő St Antony's Catholic College-ben.

A 12 éves DJ Cael múlt pénteken az ebédszünetben rave-et szervezett az iskolai vécében, és a Snapchaten meghívott „minden nyolcadikos fiút”, akiket ingyen Lucozade üdítővel meg Twirl csokival várta őket.

Az illegális bulit 30 perc után a tanárok fedezték fel, és kapcsolták le.

Louise Bell, Cael anyja a Facebookon írta meg, hogy miután a katolikus iskolából felhívták, hogy a fia mit tett, lefotózta a hazaérkező, feltörekvő DJ-t. A gyerek otthoni lemezlovaglásairól videót is feltöltött.

link Forrás

„Nevetnem kellett. Szörnyű volt ez az év, és nem tudtam haragudni a fiamra, amiért megpróbált egy kis vidámságot terjeszteni” – írta az egyébként fodrászként dolgozó nő, akinek ekkor esett le, miért volt gyanús, amikor a fia már kora reggel fent volt, szépen felöltözött, és egy nagy mosollyal az arcán várta az indulást. Erre azelőtt sosem volt példa, és amikor az anyja rákérdezett, hogy mit vigyorog, Cael azt mondta, rave lesz a suliban.

Az anyuka és az apuka átbeszélte, hogy mérgesnek kellene-e lenniük a rosszalkodó gyerekre, de arra jutottak, hogy ez túl vicces, nem tudnak rá haragudni. Az iskola ezzel szemben nem volt annyira boldog, és elkobozta a gyerek DJ-felszerelését, mondván, nem tolerálhatják az ilyesmit, bár az anyuka szerint ők is igyekeztek nem elnevetni magukat a telefonba.

A gyerek azt mondta, azért szervezett rave-et, mert unalmas volt a suli, és nem volt mit csinálni ebédidőben. (Sun)