VV Tommyboy-jal erősíti tovább pártját Gattyán György

POLITIKA
2022 február 01., 10:05

A Való Világ harmadik szériájából ismert VV Tommyboy, vagyis Könyves Tamás is csatlakozik a pornómogul Gattyán György pártjához, a Megoldás Mozgalomhoz. Ezt Tommyboy jelentette be Facebookon, ahol úgy fogalmazott:

„Igen Területi képviselő jelölt lettem.”

Feltehetően úgy értette, hogy képviselőjelöltként indul az áprilisi országgyűlési választáson, bejegyzését pedig azzal folytatta: „hogy melyik választási körzet azt hamarosan”.

„Sokat tanultam ideáig,de tudom mégtöbbet kell! Alázatos vagyok de ha kell tudok mégalázatosabb lenni! Figyelmes vagyok,de kérlek ha valamit nem veszek észre jelezzétek(közösen megoldjuk)
Az én erényem a hatalmas családom akiktől a legtöbb tapasztalatot s szeretetet kaptam mely felkészített szinte mindenre (szív emoji)
Tisztelettel köszönöm hogy a Megoldás Mozgalom csapat tagja lehetek, ahol az országunk legokosabb szívszakemberei vannak és átadják a tudásukat (imádkozó kéz emoji) keressetek bátran mert mindig van megoldás (glóriás fej emoji) (magyar zászló emoji)”

– zárta gondolatait Tommyboy, aki egyébként nem egyedüli celebként indul Gattyán pártjában, ugyanis nemrég derült ki, hogy a frissen alakult Megoldás Mozgalom kőbányai jelöltje a 80-as évek nagy magyar labdarúgója, Détári Lajos lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.