Détárit indítja Gattyán

POLITIKA
2022 február 01., 06:14
comments 9

A Blikk beszámolója szerint a politikába idén belekóstoló Gattyán György pornómogul bejelentette, hogy frissen alakult pártjának kőbányai jelöltje Détári Lajos lesz. Détári a 80-as évek nagy magyar labdarúgója volt.

Gattyán György nemrégiben pártot alapított, amely indulni készül a parlamenti választáson. Az egyesült ellenzék szerint valójában a Fidesznek dolgozik, de ő azt állítja, ez nem igaz.

Détári az Olimpiakosz játékosaként.
photo_camera Détári az Olimpiakosz játékosaként.

Détári egy főleg Kőbányát, kisebb részben Kispest egy szeletét átfogó választókerületben indul. Itt 2018-ban összefogás nélkül is győzött a szocialista Burány Sándor - aki aztán a Párbeszéd frakciójába ült be. Burány viszont kikapott az előválasztáson, úgyhogy a DK-s Arató Gergely indul most itt az egyesült ellenzék részéről.

A körzetben a Fidesz is jelöltet cserélt, György István helyett ezúttal Pap Sándor lesz az induló.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.