Rogán Cecília és családja is megérkezett a kötcsei Fidesz-találkozóra

POLITIKA
2022 szeptember 10., 11:07

Ahogy tavaly, úgy idén is megjelent a kötcsei Polgári Pikniken, vagyis az éves Fidesz-találkozón Rogán Cecília, aki gyerekeivel és új férjével, Szendrei Dániellel érkezett.

photo_camera Fotó: Németh Dániel

Rogán Antal volt felesége 2021-ben is egy hosszú szoknyában vett részt a kötcsei találkozón, akkor egy 217 ezer forintos Louis Vuitton edzőcipőben, egy 1100 eurós Valentino szoknyában és egy 1,6 millió forintos Louis Vuitton táskával a vállán hallgatta meg Orbán Viktor beszédét.

13:20 - Fontos frissítés:

Most egy Gucci pelenkázó táskát rejtett el a babakocsi aljában, feltehetően ugyanazt, amelyiket akkor is viselt, amikor nemrég beszállt egy a NER-elit státuszszimbólumának számító Mercedesbe. A Gucci oldala szerint a pelenkázó táskájuk 1100 euróba, vagyis kicsivel több mint 436 ezer forintba kerül.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.