Rogán-Gaál Cecília uszkve kétmillió forintos szettben érkezett a kötcsei Polgári Piknikre

DIVAT
2021 szeptember 04., 13:24
comments 17

A Rogán Antaltól elvált, de a nevét megtartó Rogán-Gaál Cecília új családjával érkezett az éves kötcsei Fidesz-találkozóra. A nyárias idő, és a Tóth Gabi által is bemutatott újhullámos nemzeti viselet virágzó divatja ellenére is dizájner ruhákban, fullos hypebeast szettben vett részt az eseményen. A laza, mondhatni utcai összeállítás az ékszerek nélkül körülbelül 2 millió forintot érhet.

LV, Valentino, stb.
photo_camera Fotó: 444

Tételesen:

  • Louis Vuitton edzőcipő: 217 ezer forint

  • Louis Vuitton táska: 1,6 millió forint

  • Helyreigazítás: Korábban itt azt írtuk, hogy a szoknya Louis Vuitton, és nyolc-, kilencszázezer forintba kerülhetett, de ez tévedés volt. A szoknya Valentino, és „csak” 1100 euróba kerül.

Érkezik az elit a buliba:

photo_camera Gábor László az Origo főszerkesztője
photo_camera Böszörményi-Nagy Gergely, a MOME felügyelő alapítvány kuratóriumának elnöke
photo_camera Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője
photo_camera Giró-Szász András politológus
photo_camera Hollik, Böröcz, Nacsa, Fülöp.

(A posztot Lénárd Lili írta.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.