Diákok énekeltek a Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium előtt, támogatva tanáraikat

oktatás
2022 október 10., 09:54

A Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium jelenlegi és volt diákjai énekeltek hétfőn reggel az iskola előtt, így fejezték ki szolidaritásukat a tanárokkal, értesültünk az egyik tiltakozó pedagógustól.

photo_camera Fotó: Olvasónk

Az iskola tanárai közül többen polgári engedetlenségben vettek részt az elmúlt időszakban, és közös levélben kérték a helyi tankerület vezetőjét, álljon melléjük a jobb oktatásért folytatott küzdelmükben. Múlt szerdán, az országos sztrájk napján az iskola diákjainak 70 százaléka nem ment iskolába.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.