Szikora Róbert fellélegezhet: elmaradt Johnny Depp és Alice Cooper budapesti koncertje

popzene
2023 július 18., 17:36

Elmarad a Hollywood Vampires az esti koncertje a Papp László Arénában – jelentette be a zenekar.

photo_camera Johnny Depp Fotó: Jim Watson/AFP

Alice Cooper rockzenész és Johnny Depp filmsztár együttese egy órával a koncert előtt közölte a jelen lévő rajongókkal, hogy állítólag Johnny Depp rosszul lett, és emiatt az egész show elmarad – írja a Blikk, ami szerint már el is kezdték bontani a színpadot, és a Hooligans dobosa, Kiss Endi is csalódottan távozott.

photo_camera Alice Cooper Fotó: ERHAN SEVENLER/Anadolu Agency via AFP

Szikora Róbert tehát fellélegezhet: szerinte ugyanis az olyan előadók, mint Alice Cooper szellemi fertőzést hoznak az országba, sőt, Coopert nem is embernek, hanem „lénynek” nevezte, aki most ennek a fertőzésnek a gócpontja lesz.

Szikora Róbert zeneszerző Az Ég tartja a Földet – Erzsébet, a szerelem szentje című – Árpád-házi Szent Erzsébet életéről szóló – musical sajtótájékoztatóján Budapesten, a D50 Rendezvényközpontban 2021. november 8-án.
photo_camera Szikora Róbert zeneszerző Az Ég tartja a Földet – Erzsébet, a szerelem szentje című – Árpád-házi Szent Erzsébet életéről szóló – musical sajtótájékoztatóján Budapesten, a D50 Rendezvényközpontban 2021. november 8-án. Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

A kamaszok pedig, akik elmennek a koncertre, roppant fogékonyak, és befolyásolhatók, ezért elhiszik, hogy jó az, amit Cooper képvisel. „Pedig ez is olyan, mint a háború, nemcsak az ember testét, a lelkét is megöli! Mint az éhes oroszlán, köröz az emberek felett, nézi, kit vigyen el!” – mondta az R-GO vezetője júniusban.