Tűz volt a ferihegyi repülőtéren

belföld
január 24., 17:00

Tűz ütött ki a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljában, írja a Magyar Nemzet. A lap szerint a Burger king gyorsétteremben gyulladhatott ki valami, személyi sérülés nem történt.

A lapnak a Budapest Airport Kommunikációs Osztálya azt írta, „technikai probléma miatt a délután folyamán füst keletkezett a terminálépületben, ezért a 2B terminál check-in csarnokát, valamint a SkyCourt galériaszintjét a Budapest Airport átmenetileg kiürítette. A tűzoltók megszüntették a füst forrását, így az utasfolyamatok (az utasbiztonsági ellenőrzés és a check-in folyamatok) teljes mértékben helyreálltak az érintett területeken.”

A repülőtér-üzemeltető munkatársai folyamatosan tájékoztatják az utasokat helyszíni koordináció és hangosbemondás útján, valamint a repülőtér weboldalán. Azt írták, hogy a repülőtér közúti megközelítése zavartalan. Járattörlés nem volt, de a Budapest Airport arra kéri az utasokat, hogy folyamatosan figyeljék az utastájékoztatást, mert egyes járatok esetében minimális késés előfordulhat.