Szőrös zúza? Püspökfalat? Talányos ételfotóval sokkol a Lázár János-közeli újság

gasztronómia
szeptember 25., 08:47

Egyszerre intézett kihívást a hódmezővásárhelyi városvezetéshez, a polgári jó ízléshez és a 444.hu 2019. november 15-ei címlapjához a Promenád24 című, Lázár Jánoshoz közelálló vásárhelyi fideszes híroldal.

A 444 annak idején ezzel a címlapfotóval illusztrálta az „A Balfasz Szakács: amikor megszopat a sztrapacska” című cikkét:

A Promenád 24 pedig most ezzel tette kívánatosabbá a „Korábban mást mondtak, most mégis a szülőkkel fizettetnék meg a közétkeztetés drágulását Vásárhelyen” című cikket:

Mivel a sztrapacskás írás és az ételfotó is az én művem volt, természetesen egy rossz szavam sincs erre a hírfotóra, sőt földig lengetem hányózacskókból varrott süvegem. Azt viszont képtelen vagyok eldönteni, hogy konkrétan mit látunk a képen.

Közelítsünk rá kicsit! Mi ez?

Zúzának tűnik elsőre, de akkor hogy lehet szőrös? Vagy egy ördögi püspökfalat lenne? Egy kígyóvállú sorosista csirke sápatag segge? Ha van konkrét információd vagy tipped arról, hogy mit látunk a képen, kérlek írd meg a szilyl KUKAC 444.hu címre, ÉTELFOTÓ subjecttel. Az ügyben természetesen megkerestem a Promenád24-et, ha válaszoltak, azonnal frissítem a cikket!

Kiemelt videóink