Kövér 235 ezer forintos büntetést szabott ki a Loptok, csaltok, hazudtok-tábláért

politika
2013 május 06., 13:26

A kiszabható maximális összegre, fizetésének egyharmadára, vagyis 185 ezer forintra büntette a házelnök Szilágyi Pétert, a Párbeszéd Magyarországért Párt képviselőjét, mert múlt héten ilyen transzparenst emelt fel az ülésteremben. Az akcióban Karácsony Gergely is részt vett, ő csak 50 ezer forintos bírságot kapott.

Kövér azzal igazolta a különbséget, hogy mivel Szilágyi a parlament jegyzője, "nagyobb felelősséggel tartozik a plenáris ülés megzavarásáért."

photo_camera MTI Fotó: Bruzák Noémi

Az akcióról szóló posztunkhoz elképesztő éleslátással akkor azt a megjegyzést fűztük: "A felirat valószínűleg nem tetszett Kövér Lászlónak, aki nem tűri, ha megsértik az intézmény méltóságát." Így jöjjön be minden okoskodásunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.