Norbi nem szeretné, ha Orbán Rubint Rékára hasonlítana

politika
2013 május 06., 10:22

viktoreka

Még a múlt héten, amikor Orbán Tarlós István társaságában a Jean-viccek hangulatát idéző módon járta a várost, betértek Schobert Norbi egyik üzletébe is. Itt is futottak egy udvariassági vicceskedést, majd mentek is tovább. Az egész sztori itt véget is ért volna, de ma Norbi egy kellemetlenkedve dörgölőzős levelet írt Orbánnak, amit ki is tett Facebookjára. Ebben a levélben találtuk ezt az egészen bizarr bekezdést is:

Nem szeretnék személyeskedni, de nagy tisztelőjeként nem szeretném, ha úgy nézne ki, mint a feleségem, mert az esetleges túlzott szálkás test miatt igen erős konkurenciát jelentene nekünk és a focipályán minden ellenfélre! :-)

orban_1

Inkább meg se próbáljuk kitalálni, hogy pontosan mire is gondolhatott Norbi. Helyette iderakjuk az egész levelet, mert vannak benne még erős részek:

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Én értettem a viccet, amit mondott, de a többiek miatt egy pár szót szólnék. Ezúton szeretném eloszlatni az aggodalmat, ha lefogyunk, akkor leszünk egészségesek, mivel az elhalálozás 80 százalékáért a túlsúly és az életmódbetegségek a felelősek. Termékeink minőségét és jótékony hatását komoly klinikai vizsgálatok is igazolják.
Nekem is erőt adtak az alapok (mozgás, étrend) egy súlyos kórházi baktériumból való teljes felépülésre. Nem szeretnék személyeskedni, de nagy tisztelőjeként nem szeretném, ha úgy nézne ki, mint a feleségem, mert az esetleges túlzott szálkás test miatt igen erős konkurenciát jelentene nekünk és a focipályán minden ellenfélre! :-) További jó egészséget és nagyon sok sikert kívánunk, mint a Családom, mint az összes dolgozónk nevében!
Schobert Norbert és az Update Csapat itthonról és Szlovákiából is...

(A látogatás az Index videóján végig is nézhető)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.